Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatás
HUF

Termékekről

A spanyol Golmar Sistemas de Comunicación gyár több mint 50 éve tervez és gyárt világszínvonalú audio és video kaputelefonokat, valamint ezek kiegészítő egységeit. A fél évszázad alatt felgyülemlett tapasztalattal rendelkező spanyol cég kiforrott, magas színvonalú technológiát alkalmazva tökéletes megoldásokat kínál a kaputelefon-technika területén.

A széles termékválaszték minden egyes eleme rendkívül jó minőségű, a legfejlettebb gyártási technológiával készül, a szigorú Európai Uniós szabványok szerint. Ennek köszönhetően a GOLMAR elnyerte az ISO9001: 2000 minősítést is. Legyen szó akár audio, akár video, akár egylakásos, akár többlakásos társasházi kaputelefon kivitelezésről, a Golmar mindegyikre tökéletes megoldást kínál. Egyedülálló, IK-09 és IP-44 szabványoknak megfelelő, vandálbiztos kivitelű és vízmentes kültériegységei a legextrémebb körülmények között is megállják a helyüket. Akár kültéri-, akár beltériegységről legyen szó, a szemet gyönyörködtető formatervezés kellemes esztétikai élvezetet nyújt. Az audio és video kaputelefon szettek egyaránt, tartalmaznak mindent, ami a telepítéshez szükséges. Egyszerűen, gyorsan üzembe helyezheti az Önnek vagy üzleti partnerének legmegfelelőbb konfigurációjú rendszert. A moduláris felépítésű részegységek segítségével tetszőleges lakásszámú kaputelefont állíthat össze audio és video esetén is. Bármelyik kiegészíthető proximity kártyaolvasóval, kódzárral, melyek segítségével kódok beütésével vagy kártyákkal, kulcstartókkal is kaput nyithat hazaérkezéskor. Nagyobb rendszerek kiegészíthetőek portáskészülékekkel, melyek ideálisak társasházak portájára vagy szállodai recepciókra, a kültériegységekkel és lakásokkal való teljes körű kommunikációra és vezérlésre. Az egyszerű és jól átlátható moduláris felépítésnek köszönhetően - a más márkák moduláris felépítésű kaputelefon-rendszereitől eltérően - gyorsan és könnyedén összeállíthat bármilyen kaputelefon konfigurációt modern, esztétikus, csúcsminőségű kivitelben. A Golmar digitális kaputelefon megoldásaival akár 255 000 lakásos rendszert is megvalósíthat, akár 255 épület egyrendszerű kezelése mellett is. A modulok cseréjével, kiegészítésével a moduláris rendszer későbbi bővítése is egyszerűen megoldható.

Ez az a termék, amit mindenképpen meg kell tekintenie, ki kell próbálnia! A lenyűgöző esztétikai megjelenés, a páratlanul egyszerű moduláris felépítés és a rendkívül jó minőség és megbízhatóság azonnal tapasztalható. Kaputelefonok közül csak ezt a típust fogja választani. Garantáljuk a kiváló minőséget, megbízhatóságot, a könnyedén összeállítható, érthető moduláris felépíthetőséget, a gyors, világos, rendkívül egyszerű üzembe helyezést és az egyből szembeötlő, minden más gyártmány felett álló rendkívül esztétikus, szép megjelenést. A csúcsminőség mellé rendkívül versenyképes árszinteket alakítottunk ki.

A legjobb választás a kaputelefon-technikában!

Mindezt összevetve ez az a kaputechnikai termékkör, melyet mindenképpen választania kell, akár audio, akár video, akár egylakásos, akár többlakásos, akár soklakásos társasházi óriás rendszerre van szükség. Biztos, hogy a Golmar termékekben nem fognak csalódni, Ön vagy megrendelője 200%-os elégedettséggel, megbízhatóan és tartósan fogja használni.

Minden GOLMAR termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 12:08
ZÁRVA, hétvége
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 GOLMAR™ | golmar.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×