Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatás
HUF

Cégünkről

Cégünk 1991-ben alakult, több mint 33 éve tevékenyen jelen van a kereskedelmi-üzleti életben. Elsősorban nagykereskedelemmel, export-import értékesítéssel foglalkozunk az épületautomatizálás, vagyonvédelem, riasztórendszerek, videotechnika, beléptetőrendszerek, kaputechnika, műszertechnika, távközléstechnika és mindezek kiegészítő szerelvényeinek területén. Kereskedelmi tevékenységünk az egész világra kiterjed, minden kontinensről importálunk termékeket és Európa teljes területén értékesítünk. Kínálatunk legfontosabb termékeit közvetlenül a gyártóktól importáljuk nagy mennyiségben, ezért rendkívül kedvező árakat biztosíthatunk ügyfeleinknek. Számos termékünket kizárólagos joggal forgalmazzuk Magyarországon és az Európai Unióban. Gondosan összeállított, széles kínálatunkban a legmodernebb technikai megoldásokat kínáljuk, minden termékünk alapja a tartósság, megbízhatóság és a kiváló minőség.

Jól szervezett viszonteladói hálózatunkon keresztül az ország minden pontjára eljuttatjuk termékeinket. Több ezer szerződéses partnerünk közt szinte az összes kereskedő cég és telepítő szakember megtalálható, aki ezen a területen tevékenykedik Magyarországon. Piaci részesedésünk folyamatosan növekszik, továbbértékesítő partnereink száma az Európai Unóiban is gyarapodik, ezáltal érdekeltségünk egyre nő Európában is.

Kereskedelmi részlegünk gyorsan és optimálisan bonyolítja az export-import és belföldi árumozgásokat. Jelentős raktárkészletünkből gyorsan kiszolgáljuk vásárlóinkat. Távoli partnereinknek is a lehető leghamarabb, a rendeléstől számított 24 órán belül teljesítjük rendeléseit, teherautóinkkal kiszállítjuk vagy futárcéggel, postával küldjük a termékeket.

Kiváló szakembereink magas szintű műszaki hátteret biztosítanak továbbértékesítő partnereinknek és végfelhasználóknak egyaránt. Technikai segítségünkre folyamatosan számíthatnak ügyfeleink, mely a termék kiválasztásától, rendszerek szakszerű összeállításától, javaslatától, árajánlatok készítésétől kiterjed a telepítési és felhasználási segítségnyújtásig. Rugalmas, gyors szervizháttérrel a garanciális és garancián túli szervizelést is szakszerűen, rövid idő alatt biztosítjuk.

Fiatalos, lendületes cégünk számára ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, melyet termékeink megbízhatóságával, magas minőségével és színvonalas kereskedelmi tevékenységünkkel értünk el. Sok ezer szerződéses partnerünk és többszázezer vásárlónk folyamatos visszajelzései és vállalatunk 33 éves fennállása és folyamatos fejlődése tükrözi tevékenységünk megbízhatóságát.

Reméljük Önt is hamarosan partnereink között köszönthetjük.


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 12:22
ZÁRVA, hétvége
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 GOLMAR™ | golmar.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×